Om oss

Företaget kommer från ett konsultföretag JP Kristensen ApS. I konsultföretaget har jag träffat ett antal företag som har webbshoppar. Många av dem har både bra timmar och utmaningar.
Jag tycker att det har varit spännande att höra om. Och nu tycker jag att det var dags att sätta fingrarna på att driva en webshop.
När det beslutet väl togs var det inte svårt att välja kategori. Det råder ingen tvekan om att vi behöver ta hand om vår "miljö", det vill säga både vår gemensamma planet och allt levande. 
När jag tittar över alla webshoppar som finns på marknaden är det stort fokus på att sälja varor, men inte vilka varor. Det är här jag vill göra skillnad.
Produkterna i butiken är noggrant utvalda enligt följande kriterier:

  • Praktiskt och användbart
  • Tillverkad av material som inte skadar oss som människor eller vår miljö
  • De är genomskinliga – dvs. det finns bevis för påståendet att de är miljö- och människovänliga
Du hittar därför även sidor med dokumentation för produkterna. Eller åtminstone en korrekt beskrivning av produktionsmetoderna. 
Så var produkterna. Men det är också viktigt under vilka förutsättningar produkterna tillverkas. Även här gäller transparens. Därför kollar jag upp hur tillverkningsprocessen är. Till exempel är en av tillverkarna ISO-certifierad inom både produktion och miljö. De samlar in allt sitt avloppsvatten för antingen återvinning i sin egen eller andras produktion, eller för korrekt destruktion. Bara för att ge ett exempel. 
Det är viktigt för oss att du kan handla hos oss med gott samvete. Vi ser fram emot samarbetet.


 
Med vänliga hälsningar


Jens Peter Kristensen